Bris

Tim Bergling Foundation stöttar Bris vilket möjliggör dygnet runt-öppen stödlinje för barn. Nu är det klart att Tim Bergling Foundation träder in som samarbetspartner och med finansiellt stöd till Bris för att säkerställa att Sverige får en nationell stödlinje för barn som är öppen dygnet runt.

Tim Bergling Foundation stöttar Bris vilket möjliggör dygnet runt-öppen stödlinje för barn

Nu är det klart att Tim Bergling Foundation träder in som samarbetspartner och med finansiellt stöd till Bris för att säkerställa att Sverige får en nationell stödlinje för barn som är öppen dygnet runt.  

"Vi är otroligt glada över partnerskapet som innebär att fler barn snabbt kan få stöd vid svåra livsutmaningar, oavsett när på dygnet behovet uppstår", säger Magnus Jägerskog, Bris generalsekreterare.

Bris har under en längre tid sökt samarbetspartners och långsiktig finansiering för att säkerställa att Sverige får en nationell stödlinje för barn som har öppet dygnet runt. I samarbete med Tim Bergling Foundation kan organisationen nu erbjuda barn ett professionellt samtalsstöd under dygnets alla timmar – så att barn i behov av hjälp kan få stöd snabbt.

Läs mer om BRIS