Rädda Barnen

Tim Berglings Stiftelses samarbete med Rädda Barnen syftar till att skapa en meningsfull fritid för unga. Tillsammans ska vi skapa fler gemensamma mötesplatser för att möta barn och ungas behov och arbeta proaktivt för att främja psykisk hälsa.

Nu lanserar Rädda Barnen och Tim Bergling Foundation ett nytt samarbete för att stärka ungas psykiska hälsa.

Samarbetet syftar till att skapa fler gemensamma mötesplatser för barn och unga, där leken för de yngre, och musik och samtal för de äldre, kan vara verktyg för att uttrycka känslor, utvecklas och stärkas.

– Jag ser fram emot att samarbeta med Rädda Barnen som redan gör ett bra jobb kring ämnen som vi brinner för i Tim Bergling Foundation. Jag är också imponerad av deras ambition att skapa en meningsfull fritid för barn och unga som är en viktig del i livet mellan hemmet och skolan, säger Klas Bergling på Tim Bergling Foundation.

Flera artister, bland annat Benjamin Ingrosso, Loreen och Felix Sandman har också gett omslagen till sina låtar till förmån för vårt arbete. De nya bakgrunderna har illustrerats utifrån barns beskrivningar av sina känslor.

Läs mer om samarbetet på Rädda Barnens hemsida