Together For A Better Day 2023

En musikalisk manifestation för ungas psykiskas hälsa den 6 december på Avicii Arena!

Tim Bergling Foundation presenterar åter igen en musikalisk manifestation för att bryta stigmat kring psykisk ohälsa och självmord bland unga, men även förmedla hopp och framtidstro.

Den första Together For A Better Day konserten som genomfördes 2021 blev en stor succé och den 6 december är det åter dags för en ny minnesvärd konsert. Nytt för i år är att Tim Bergling Foundation vill fylla Avicii Arena med ännu fler unga och därför erbjuder vi biljetter till specialpris från 195 kr för alla under 25 år.

Medverkar vid årets konsert gör en varierad uppställning av artister som täcker allt ifrån klassisk musik till hiphop och Avicii-tolkningar.Artister under kvällen är YungLean, Cherrie, Jireel, ADAAM, Thomas Stenström, Daniela Rathana, Cleo, Hurula, brittiska stjärnskottet Griff samt amerikanske bluegrasstjärnan Dan Tyminski (sångare i superhiten ”Hey Brother”).Kvällen leds av rapartisten och skådespelaren Jelassi och skådespelaren Ayaan Ahmed och artisterna ackompanjeras av storband och en symfoniorkester.Fler namn och hemliga gästspel tillkommer.

I en tid när hälften av alla 15-åringar uppger att de mår psykiskt dåligt och när självmord är den vanligaste dödsorsaken bland unga behövs en nationell samling och framtidstro. Samlas därför med oss för att uppmärksamma psykisk hälsa för barn och unga.