Tribute Concert

Den 5 december 2019 anordnade Tim Bergling Foundation Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness på Friends Arena i Tims hemstad Stockholm, Sverige. Långt över 50 000 människor var samlade i publiken för att hylla och göra det till en oförglömlig händelse.

Den 5 december 2019 anordnade Tim Bergling Foundation Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness på Friends Arena i Tims hemstad Stockholm, Sverige. Långt över 50 000 människor var samlade i publiken för att hylla och göra det till en oförglömlig händelse, med Tims låtar framförda live med många av originalsångarna och ett stort band komplett med stråkar, hornsektion och kör. Kvällen började med uppsättningar från några av världens största DJ:s som också var vänner med Tim.  

Alla artister avstod från sin uppträdandeavgift för att hylla Tim och för att bidra till Tim Bergling Foundation.

Tim Bergling Foundation vill återigen uttrycka tacksamhet till publiken, artisterna, hela besättningen som gjorde ett fantastiskt jobb såväl bakom kulisserna som på scenen, inklusive Stefan Olsson som gjorde konsertarrangemangen och Carl Falk som hjälpte till med den musikaliska ledningen.